Уписи 2024/25

Уписи 2024/25

Подобрувањето на квалитетот и ефикасноста на наставата се приоритет на нашиот факултет, а преку континуиран професионален развој на наставниците, воведување и развој на нови форми на учење како и преку поголема ангажираност на наставниците и подобрување на односот наставник-студент ви даваме силна поддршка во постигнувањето на својот максимум.

Студиски програми за 2024/25 се:

Технички секретар

Елвира Павлова
Тел: +389 32 550 900
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Адреса: ул. „Крсте Мисирков“ бр. 10-А
Пош. фах 201, Штип - 2000, Р.Македонија

 

Студентски прашања

Штип
Валентина Давчева
тел:+389 32 550 064
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Пробиштип - Елвира Павлова 
Тел: +389 32 550 900
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

 

Секретар

Марјан Ристов

Тел: +389 32 550 182

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.